Webinář: Rostlinná strava plnohodnotně

KDY: 28.4. 2021, 18:00 – 21:00

KDE: Odkudkoliv, webinář

VSTUPNÉ: 200 Kč (do 14.4. včetně), 300 Kč (od 15.4.)

Koupit lístek

Jste vegetariáni či vegani, anebo výrazně redukujete živočišné produkty a chcete si ověřit, zda něco nepodceňujete? Jaké jsou nejčastější vitamíny, minerály a tuky, které lidé na rostlinné stravě podceňují a jak je mít snadno v pořádku?

Můžete se těšit na 3 hodiny nabité informacemi, praktickými tipy a radami, jak plnohodnotně a chutně nahradit živočišné produkty. Výživová poradkyně Mgr. Pavla Široká vysvětlí, co dělat, aby člověk mohl zůstat na veganské stravě dlouhodobě zdravý a nemusel po pár letech přestat. Dostatek prostoru bude také věnován dotazům

Co se dozvím na webináři?

Nebude mi něco chybět? Jde to i zdravě?

  • Podíváme se, jak si ve stravě zajistit dostatek živin – jednotlivé vitamíny, minerály a esenciální mastné kyseliny probereme velmi podrobně.
  • Upozorníme vás, na které látky ve stravě je třeba dávat větší pozornost.
    Informace vám předáme v pochopitelné formě, abyste se o veganství a výživě mohli bavit i se svým okolím.
Musí stravu řešit jen vegani?
  • Srovnáme nedostatky vitamínů, minerálů a dalších nutrientů u u běžně se stravujících vs. veganů.
  • Proč můžeme mít na rostlinné stravě více energie a vitality? Mnoho rostlinných potravin poskytuje více živin, než živočišné, ukážeme si nutriční srovnání.
  • Zaměříme se také na nejčastější výživové chyby, které dělají i dlouholetí vegetariáni a vegani.
  • Povíme si i to, co na rostlinné stravě naopak nemusíte vůbec řešit.

Kolik mi to zabere času? Jak na to prakticky?

  • Dáme vám konkrétní tipy, které snadno zařadíte do praxe.
  • Každý účastník zdarma obdrží e-book s 54 recepty.
  • Ukážeme vám, jak jednoduše nakupovat a jaké potraviny a konkrétní jídla si připravovat.
Na konci bude 30 min prostor pro vaše dotazy. Můžete se těšit na informace z pohledu současných vědeckých poznatků, o které se s vámi podělí výživová poradkyně Mgr. Pavla Široká.
Mgr. Pavla Široká
Zeleninová pánev s tofu a quinoou, veganské recepty, česká veganská společnost, vege recepty, veggie jídlo, recepty

O lektorce:

Mgr. Pavla Široká je odborná lektorka a výživová poradkyně. V praxi se věnuje individuálnímu poradenství od roku 2010. V posledních 4 letech především pořádá odborné kurzy jak pro laickou veřejnost, tak pro výživové poradce, lékaře a přednáší na konferencích.

Specializuje se na téma, jak plnohodnotně nahradit živočišné produkty ve stravě a jak získat všechny potřebné esenciální nutrienty, které mohou být při nesprávně sestavené rostlinné stravě rizikové.