Kontakt pro média
Mgr. Eva Hemmerová
Komunikační manažerka
+420 728 679 405
eva.hemmerova@proveg.com
Tiskové zprávy 2020
- 19.2. – Jste milovníkem veganské gastronomie? Vyhlašujeme soutěž o 50.000 Kč – ZDE
- 8.4. – Soutěž o nejchutnější rostlinné jídlo se posouvá. Kuchaři mají stále možnost zasílat své soutěžní recepty – ZDE
- 8.6. – I vegani chtějí akcelerovat. Impact Hub spouští nový program pro udržitelnou produkci potravin – ZDE
- 10.6. – Začali s tím v Příbrami. První český masokombinát vyrábějící veganské produkty! – ZDE



ČVS v médiích
Hospodářské noviny
- Praha se dostala na žebříček TOP 10 veganských měst světa. Lidí, kteří se vyhýbají konzumaci masa a mléka, přibývá – ZDE
- Sóju? Ne, raději maso. Téměř 90 procent Čechů má maso na talíři alespoň jednou týdně – ZDE
- Školky stále tápou, jak nakrmit malé vegetariány. Donáška vlastního jídla naráží na hygienické předpisy – ZDE
Dtest
- Dejte přednost kultuře – ZDE
Asociace společenské odpovědnosti
- Zelený brunch Asociace společenské odpovědnosti v duchu veganských Velikonoc – ZDE
- Odborníci sestavili dietu, která pomůže zachránit svět – ZDE
- Ekologové vyzvali papeže, aby se stal na 40 dní veganem – ZDE
- Rok 2019 by mohl být přelomový pro potravinový průmysl – ZDE
- Evropská komise investuje do propagace rostlinné stravy 200 milionů EUR – ZDE
Mostecký deník
- U cukroví vítězí klasika, mlsání hledají cukrovkáři i vegani Ústecký kraj – ZDE