Mýty o veganství a vegetariánství

Webinář nabitý výživnými informacemi

Máš dostatek bílkovin? Nechybí ti vápník? Je veganství opravdu zdravé?

Pokud jste se rozhodli stravovat více rostlinně, nebo čistě vegansky, tak toto jsou otázky, na které se Vás již určitě někdo zeptal. Bohužel stále platí, že běžným názorem ve společnosti je, že rostlinná strava není plnohodnotná. Jak je to ale doopravdy? O to se s vámi, z pohledu současných vědeckých poznatků, podělí výživová poradkyně Mgr. Pavla Široká.

Vzdělávací aktivity na jaře 2020 se uskuteční za finanční podpory značky Garden Gourmet.

Je jedno, jak se stravujete. Na vybrané látky si musíme dát všichni pozor. Na jaké? To zjistíte v našem webináři.

  • Kdy: 26. března
  • Kde: kdekoliv s internetovým připojením
  • V kolik: začínáme v 20:00

O čem bude webinář?

  • Jak při redukci živošných produktů, nebo jejich úplném vyloučení být dlouhodobě zdravý
  • Podrobně rozebereme vybrané látky, na které si musíme dát pozor 
  • Praktické tipy do každodenního života

Můžete se těšit na informace z pohledu současných vědeckých poznatků, o které se s vámi podělí výživová poradkyně Mgr. Pavla Široká.

Česká veganská společnost, veganství, vegan jídlo, veganské recepty, recepty
Mgr. Pavla Široká
Česká veganská společnost, veganství, vegan jídlo, veganské recepty, recepty

Mgr. Pavla Široká

Odborná lektorka České veganské společnosti a výživová poradkyně, která se v praxi věnuje individuálnímu poradenství od roku 2010, čistě rostlinně se stravuje 12 let. V posledních 4 letech především pořádá odborné kurzy jak pro laickou veřejnost, tak pro výživové poradce, lékaře a přednáší na konferencích. Specializuje se na téma, jak plnohodnotně nahradit živočišné produkty ve stravě a jak získat všechny potřebné esenciální nutrienty, které mohou být při nesprávně sestavené rostlinné stravě rizikové.