Proč jíst méně masa?

Webinář nabitý výživnými informacemi

Maso každý den, jednou týdně, anebo vůbec?

Jaká je zdravá míra konzumace masa? A co se stane s vaším tělem, když ho budete jíst méně? Jaké jsou vědecky prokázané zdravotní výhody omezování masa?

Vzdělávací aktivity na jaře 2020 se uskuteční za finanční podpory značky Garden Gourmet.

Je jedno, jak se stravujete. Na vybrané látky si musíme dát všichni pozor. Na jaké? To zjistíte v našem webináři.

  • Kdy: 2. dubna
  • Kde: kdekoliv s internetovým připojením
  • V kolik: začínáme ve 20:00

O čem bude webinář?

  • Jak by měla vaše strava vypadat, abyste se cítili vitálně a předcházeli nemocem? 
  • Jsou v mase nějaké složky, které při jeho časté konzumaci škodí zdraví? Vyskytují se i v biomase? 
  • Jaké jsou vědecky prokázané zdravotní výhody omezování masa? Existuje zdravé maso? Kuřecí či rybí? 
  • Mohou rostlinné potraviny maso plnohodnotně nahradit tak, aby vám nic nechybělo?

Můžete se těšit na informace z pohledu současných vědeckých poznatků, o které se s vámi podělí výživová poradkyně Mgr. Pavla Široká.

Veganské burgery
Mgr. Pavla Široká

Mgr. Pavla Široká

Odborná lektorka České veganské společnosti a výživová poradkyně, která se v praxi věnuje individuálnímu poradenství od roku 2010, čistě rostlinně se stravuje 12 let. V posledních 4 letech především pořádá odborné kurzy jak pro laickou veřejnost, tak pro výživové poradce, lékaře a přednáší na konferencích. Specializuje se na téma, jak plnohodnotně nahradit živočišné produkty ve stravě a jak získat všechny potřebné esenciální nutrienty, které mohou být při nesprávně sestavené rostlinné stravě rizikové.