Proč jíst méně masa?

Webinář nabitý výživnými informacemi

Maso každý den, jednou týdně, anebo vůbec?

Jaká je zdravá míra konzumace masa? A co se stane s vaším tělem, když ho budete jíst méně? Jaké jsou vědecky prokázané zdravotní výhody omezování masa?

Webinář Proč jíst méně masa

Vzdělávací aktivity na jaře 2020 se uskuteční za finanční podpory značky Garden Gourmet.

Je jedno, jak se stravujete. Na vybrané látky si musíme dát všichni pozor. Na jaké? To zjistíte v našem webináři.

  • Kdy: 30. ledna
  • Kde: kdekoliv s internetovým připojením
  • V kolik: začínáme v 19:00

O čem bude webinář?

  • Jak by měla vaše strava vypadat, abyste se cítili vitálně a předcházeli nemocem? 
  • Jsou v mase nějaké složky, které při jeho časté konzumaci škodí zdraví? Vyskytují se i v biomase? 
  • Jaké jsou vědecky prokázané zdravotní výhody omezování masa? Existuje zdravé maso? Kuřecí či rybí? 
  • Mohou rostlinné potraviny maso plnohodnotně nahradit tak, aby vám nic nechybělo?

Můžete se těšit na informace z pohledu současných vědeckých poznatků, o které se s vámi podělí výživová poradkyně Mgr. Pavla Široká.

Veganské burgery

Mgr. Pavla Široká

Výživovému poradenství se věnuje na plný úvazek od roku 2010, vegansky se stravuje od roku 2007. V posledních letech především lektoruje a pořádá kurzy jak pro laickou veřejnost, tak i pro odborníky. Specializuje se na témata jak vyvážit veganskou stravu, aby nechyběly makro i mikro nutrienty (bílkoviny, tuky, vitaminy, minerály).