Webinář: Sója – zdravá potravina, nebo škodlivá náhražka?

U málokteré potraviny panuje tolik kontroverze jako u sóji. Někteří ji vyzdvihují jako zdravou potravinu, jinde před ní varují.

Možná jste se setkali s názorem, že sója je škodlivá nebo v médiích narazili na negativní vliv fytoestrogenů ze sóji. Možná jste slyšeli, že sója snižuje hladinu testosteronu u mužů nebo že způsobuje rakovinu. Jak je to ale doopravdy? Je sója dle vědeckých důkazů škodlivá, nebo nám naopak prospívá a měli bychom ji jíst pravidelně?

Výživová poradkyně Mgr. Pavla Široká se s vámi podělí o vědecky podložené informace o vlivu sóje na zdraví. Webinář ocení nejen vegetariáni, vegani, ale i běžně se stravující.

Webinář se uskuteční za finanční podpory značky Garden Gourmet Česká republika.

Sledujte webinář nabitý praktickými informacemi.

  • Kdy: 17. srpna
  • Kde: kdekoliv s internetovým připojením
  • V kolik: začínáme v 18:00

« další semináře a webináře

Registrujte se zdarma zde:

O čem bude webinář?

  • Patří sója do zdravého jídelníčku, nebo nám může naopak uškodit?
  • Jaké jsou nejčastější mýty šířené odborníky i médii?
  • Způsobuje sója u žen rakovinu prsu?
  • Snižuje sója hladinu testosteronu u mužů, způsobuje u nich větší růst prsou?
  • Je nahrazení masa sójou nezdravé či neplnohodnotné?
  • Jak často se dle studií doporučuje či naopak nedoporučuje jíst sóju?
  • Tipy na zdravá jídla

Seminář pro vás povede výživová poradkyně Mgr. Pavla Široká.

Mgr. Pavla Široká

Mgr. Pavla Široká

Mgr. Pavla Široká je odborná lektorka a výživová poradkyně. V praxi se věnuje individuálnímu poradenství od roku 2010. V posledních 5 letech především pořádá odborné kurzy jak pro laickou veřejnost, tak pro výživové poradce, lékaře a přednáší na konferencích.

Specializuje se na téma, jak plnohodnotně nahradit živočišné produkty ve stravě a jak získat všechny potřebné esenciální nutrienty, které mohou být při nesprávně sestavené rostlinné stravě rizikové.